onsdag 28. september 2016

Typisk meg stil!

Typisk meg! Hva er nå det???

Jeg må si det var litt av en utfordring- hva er min stil? Hva er det jeg liker best? Er det noe som er typisk meg? Hjelpes det vet jeg ikke ennå tror jeg... Føler at jeg er helt nybegynner ennå, og utforsker forskjellige stiler.
Det er så mange morsomme, spennende teknikker, materialer og flotte papirer- Jeg går nesten i spinn av glede og entusiasme bare jeg tenker på et nytt prosjekt.

Jeg gjør litt av alt, jeg klipper og limer, stanser ut, prøver og feiler. Klisser og klasser- noe blir bra og noe er bare en prøvelapp. Det som er så fint er jo at jeg som regel lærer noe av det og nesten alltid kommer det noe godt ut av det!

Men jeg skal velge ut det som er typisk meg akkurat nå- jeg er så heldig at jeg får bestillinger på ting folk ønsker til spesielle anledninger, og jeg har laget et undervisnings opplegg sammen med en klasse venninne med samme hobby. Vi holdt et dags kurs - en work shop på HiOA Høyskolen i Oslo og Akershus i januar dette året, hvor vi lagde mini album- med sponsing av Bikuben på Strømmen.

POENGET er vel at jeg liker å lage album, men igjen så er det stilen da... Jeg tror jeg liker og behersker flere stiler, samtidig hele tiden utfordre meg selv på utvikling å gå videre. Det blir som moter og trender. Slik at det som er typisk meg har jeg ikke laget ennå- I alle fall slik jeg ser det.
Da er det kanskje variasjonen som blir mitt varemerke da?
Og jeg tar sjansen på å vise det siste album kortet jeg laget på bestilling. ;)


 Kort albumMorro her er at mottaker er kokkelærling, og jeg fikk mange festlige bilder fra mor, han ønsker å reise ut i verden Papirserien Nyhavn fra Maja design ble en fin ramme om mitt tema. 
Han er veldig opptatt av smaker harmonier.
Og selvfølgelig gode kniver! 


Charms er fin dekor, stempler litt for å implementere bildene. Samtidig er det de som skal være fokus.


Her bretter jeg opp første sidene og bretter ut til hver side.Bretter ut nok et lag til hver side.
Har spart plass til personlig hilsen midt inne i kortet.


Dieser og kontraster hånd i hånd... 


 Har benyttet tre forskjellige mønster ark, men farger og tema er av-stemt. Bildene i fokus sammen med tema. 

Kortet ble titt tykt, og jeg valgte feil teip, men dette ble rettet opp, og mottaker har ennå ikke bursdag- er veldig spent! 

Dette ble litt om meg og det lengste leserinnlegget jeg noengang har skrevet. Det er aldri for sent! Hehe takk for utfordringen, den var bedre en jeg tenkte meg i forkant!

 Utfordringen til dette prosjektet: Scrappelyst utfordring for september favorittstil


1 kommentar:

  1. Flott og personlig albumkort. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

    SvarSlett